Tel. 038 - 4 602 102

Edisonstraat 6, 8013 PS Zwolle - Zuid


Disclaimer

Inhoud
De informatie die door Autoplaza Zwolle wordt verstrekt op deze website is ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht. Voor de juistheid en volledigheid ervan kan echter niet worden ingestaan. De informatie op deze website is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder aankondiging worden gewijzigd.

Aansprakelijkheid
Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Autoplaza Zwolle kan niet garanderen dat de website foutloos en ononderbroken functioneert. Autoplaza Zwolle en overige leveranciers aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze website en de daarop verstrekte informatie. Autoplaza Zwolle aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door Autoplaza Zwolle zijn ontwikkeld en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de website van Autoplaza Zwolle.

Verantwoordelijkheid
Afnemer van de informatie is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie. De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt. Afnemer mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden. Afnemer is verplicht aanwijzingen van Autoplaza Zwolle omtrent het gebruik van de informatie op te volgen. Ten aanzien van de inhoud van deze website bestaat geen overnemingsvrijheid; alle auteursrechten, ook die bedoeld in art.15 Auteurswet worden voorbehouden. Nederlands recht is van toepassing.

Erkenningen

Wij zijn een onafhankelijk autobedrijf en sinds 1989 actief. Daarnaast zijn alle auto’s voorzien van NAP en RDW erkend.