Tel. 038 - 4 602 102

Edisonstraat 6, 8013 PS Zwolle - Zuid


Autoplaza Zwolle de Occasion groothandel voor zwolle e.o.

Breng een bezoek aan ons bedrijf om de snel wisselende voorraad te komen bekijken !


Historie
Al meer dan 30 jaar zijn wij als autobedrijf actief in verkoop en onderhoud van occasions. Daardoor hebben wij een ruime ervaring op het gebied van in- en verkoop van gebruikte personenauto’s & bedrijfsauto’s opgebouwd.

Occasions
Wij hebben een permanent wisselend aanbod van occasions. Vanwege onze jarenlange relaties, onze gegarandeerd goede service en scherpe prijzen hebben wij een vertrouwde klantenkring in de nabije omgeving en ook daarbuiten. Staat de auto die u zoekt er niet tussen? Vraag het ons en wij zoeken de auto voor u op met zorg voor kwaliteit en garantie. 

Als onafhankelijk autobedrijf garanderen wij scherpe prijzen en goede kwaliteit. En omdat wij niet gebonden zijn aan merken en modellen kunnen wij u een objectief en eerlijk advies geven in de keus van merk en model.


Garantie
Om deze kwaliteit te waarborgen kunnen wij u met trots melden dat onze bedrijfsvoering al meer dan 15 jaar voldoet aan div. gedragscodes.  Anno 2020 bent u als klant vrij om te kiezen welke vorm van garantie u wenst. Speciaal daarvoor hebben wij aflever en of garantiepakketten samengesteld. Op deze wijze bepaalt u zelf hoe u de auto wilt aankopen.

Kom Langs
U bent van harte welkom om een bezoek aan  onze showroom te brengen. Ook al wilt u alleen een vrijblijvend advies!     Wij helpen u graag , en zetten de koffie al vast klaar, tot zo!

Erkenningen

Wij zijn een onafhankelijk autobedrijf en sinds 1989 actief. Daarnaast zijn alle auto’s voorzien van NAP en RDW erkend.