Tel. 038 - 4 602 102

Edisonstraat 6, 8013 PS Zwolle - Zuid


DÉ BOVAG GARAGE VAN ZWOLLE

Kom langs en sta versteld van de enorme voorraad


Historie
Al meer dan 25 jaar zijn wij als autobedrijf actief in verkoop en onderhoud van occasions. Daardoor hebben wij een ruime ervaring op het gebied van in- en verkoop van gebruikte personenauto’s & bedrijfsauto’s opgebouwd.

Occasions
Wij hebben een permanent wisselend aanbod van BOVAG occasions. Vanwege onze jarenlange relaties, onze gegarandeerd goede service en scherpe prijzen hebben wij een vertrouwde klantenkring in de nabije omgeving en ook daarbuiten. Staat de auto die u zoekt er niet tussen? Vraag het ons en wij zoeken de auto voor u op met zorg voor kwaliteit en garantie. 

Als onafhankelijk autobedrijf garanderen wij scherpe prijzen en goede kwaliteit. En omdat wij niet gebonden zijn aan merken en modellen kunnen wij u een objectief en eerlijk advies geven in de keus van merk en model.


Garantie
Om deze kwaliteit te waarborgen kunnen wij u met trots melden dat onze bedrijfsvoering al meer dan 15 jaar voldoet aan de BOVAG gedragscode.  Anno 2014 bent u als klant vrij om te kiezen welke vorm van garantie u wenst. Speciaal daarvoor hebben wij aflever-, garantiepakketten samengesteld. Op deze wijze bepaalt u zelf voor een gedeelte de prijs van de auto en het daarbij behorende garantie termijn.

Kom Langs
U bent van harte welkom om onze showroom te bezoeken. Ook al wilt u alleen een vrijblijvend advies! Wij zetten de koffie vast klaar, tot zo!

Erkenningen

Wij zijn een onafhankelijk autobedrijf en sinds 1989 BOVAG gecertificeerd. Daarnaast zijn alle auto’s voorzien van NAP en RDW erkend.